Over ons. 

Wij zijn een team van toegewijde professionals, gedreven door menselijk contact en vastbesloten om positieve verandering te brengen in de HR-wereld. 

Onze dienstvelrening omvat enerzijds Werving & Selectie via direct search, waarmee we bedrijven verbinden met geschikte professionals, anderzijds bieden we Recruitment Consultancy aan, waarbij we ervaren recruiters inzetten om bedrijven te assisteren bij hun interne wervingsprocessen.


Ontdek onze waarden ​​

Katrien

Hallo, ik ben Katrien, de oudste van het team, maar met een jonge geest! 

Als oprichtster van Str8Forward combineer ik een vriendelijke omgang met een serieuze toewijding aan ons werk. Mijn focus ligt op het commercieel aspect en het ondersteunen van mijn team. Mijn positieve instelling, doorzettingsvermogen en enthousiasme dragen absoluut bij aan succesvolle samenwerkingen! 🌟

In mijn vrije tijd geniet ik van wandelingen en sport, verdiep ik me graag in een boek en tafel ik graag in leuk gezelschap. Deze momenten vormen voor mij een bron van inspiratie en vernieuwde vitaliteit.

    

Arthur

Hallo, ik ben Arthur!

Met 4 jaar ervaring in de recruitment industrie begrijp ik zowel de uitdagingen waarmee sollicitanten als bedrijven te maken krijgen. 

Als voormalig sollicitant ken ik de mogelijke frustraties 🤦‍♂️

Tegenwoordig zit ik aan de andere kant van de tafel en ervaar ik zelf de uitdagingen bij het aanwerven van talent. 

Ik geloof in het investeren in veelbelovend talent, ongeacht hun ervaringsniveau, terwijl ik bedrijven help bij het aanwerven van de juiste kandidaten om hun teams te versterken.