Over ons. 

Wij zijn een team van 4 toegewijde professionals, gedreven door menselijk contact en vastbesloten om positieve verandering te brengen in de HR-wereld. 

Onze diensten omvatten rekrutering, freelance outsourcing en tevredenheidsonderzoeken, die bedrijven, groot als klein, nationaal als internationaal, in heel België helpen.


Ontdek onze waarden ​​

Katrien

Hallo, ik ben Katrien, de oudste van het team, maar met een jonge geest! 

Als oprichtster van Str8Forward combineer ik een vriendelijke omgang met een serieuze toewijding aan ons werk. Mijn focus ligt op het commercieel aspect en het ondersteunen van mijn team. Mijn positieve instelling, doorzettingsvermogen en glimlach dragen absoluut bij aan succesvolle samenwerkingen! 🌟

In mijn vrije tijd geniet ik van wandelingen en sport, verdiep ik me graag in een boek en tafel ik graag in leuk gezelschap. Deze momenten vormen voor mij een bron van inspiratie en vernieuwde vitaliteit.

    

Arthur

Hallo, ik ben Arthur!

Met 4 jaar ervaring in de recruitment industrie begrijp ik zowel de uitdagingen waarmee sollicitanten als bedrijven te maken krijgen. 

Als voormalig sollicitant ken alle mogelijke frustraties 🤦‍♂️

Tegenwoordig zit ik aan de andere kant van de tafel en ervaar ik zelf de uitdagingen bij het aanwerven van talent. 

Ik geloof in het investeren in veelbelovend talent, ongeacht hun ervaringsniveau, terwijl ik bedrijven help bij het aanwerven van de juiste kandidaten om hun teams te versterken.

    


Yoen

Hey, ik ben Yoen en als je op zoek bent naar een dosis enthousiasme en een flinke portie humor, ben je op de juiste plek.

Wat drijft me? Nou, naast mijn dagelijkse dosis sportiviteit, is het vinden van toptalent mijn passie. Als recruiter combineer ik mijn professionaliteit met een glimlach om ervoor te zorgen dat jouw team de beste mensen krijgt.

Maar wacht, er is meer! Ik ben niet alleen een aanpakker in mijn professionele leven, maar ook in de wereld van vriendschap. Geef me een kans en ik garandeer je dat er altijd een lach op je gezicht zal verschijnen als ik in de buurt ben.

    

Dries

Hi, ik ben Dries!  

Op professioneel vlak houd ik ervan om mensen écht te leren kennen en door een oprechte babbel de juiste match te vinden tussen de kandidaat en het bedrijf.

Verder is de winter mijn favoriete seizoen en vertoef ik het liefst in de witte bergtoppen van Oostenrijk op mijn snowboard. 

Mijn zomer spendeer ik dan weer in Portugal waar ik een jaar heb mogen wonen en werken. Dat is dus elke keer weer een beetje thuiskomen.  


  ​  ​