We zijn op een missie om de

perceptie van de

recruitmentbranche voorgoed te veranderen.


Join the recruvolution 


Meet Katrien


Met meer dan 30 jaar ervaring in Sales en HR-management, begon ik met de visie om het rekruteringslandschap te vernieuwen. Veel rekruteringsbedrijven waren gericht op commercieel succes en besteedden te weinig aandacht aan zorgvuldige kandidaatselectie, wat leidde tot hoge verloopkosten.

Mijn doel was anders: ik wilde kandidaten vinden die niet alleen competent waren maar ook perfect pasten bij het bedrijf en de cultuur. Dit leidde tot de oprichting van Str8Forward, waar de mens centraal staat en gelijkwaardigheid en open communicatie tijdens het rekruteringsproces belangrijk zijn.

Wij verzamelen actief feedback na gesprekken, bereiden kandidaten goed voor en voorzien klanten van gedetailleerde verslagen om verder te kijken dan alleen CV's. We selecteren klanten en vacatures zorgvuldig om elke opdracht met succes af te ronden.

Voor klanten zonder budget voor selectievergoedingen bieden we advies en ondersteuning, en we begrijpen dat slechte rekruteringen leiden tot een hoog verloop en ongelukkige medewerkers. Daarom meten we met tevredenheidsonderzoeken de bedrijfssfeer, met een focus op het welzijn van medewerkers.


Connecteer met Katrien ​​​


Meet Arthur


Ik ben Arthur, nice to meet you!

Mijn carrièrepad kruiste met dat van Katrien, moeder en nu vennoot, die haar eigen ondernmingsavontuur insloeg. Hierdoor ontdekte ik mijn passie voor werken met mensen en besloot ik de sprong te wagen als recruiter. Het geeft me dagelijks enorme voldoening om anderen te helpen en impact te maken in hun leven, en ik doe dat altijd met een glimlach op mijn gezicht!

Als recruiter begrijp ik uit eigen ervaring hoe uitdagend het sollicitatieproces kan zijn. Daarom richt ik me vooral op het begeleiden van jongere kandidaten. Ik luister naar hun verwachtingen, behoeften en potentieel om bedrijven te overtuigen om te investeren in veelbelovende, maar onervaren talenten. Mijn doel? Jonge kandidaten een vliegende start in hun carrière geven.


Connecteer met Arthur 

Verander vandaag met ons de recruitmentbranche