Katrien

" ik zal nooit iemand voorstellen die ikzelf nooit gesproken of gezien heb"

Wie ben ik?

Ik ben Katrien, 53 jaar, gelukkige moeder van Arthur, geboren te Hasselt en uitgeweken naar het mooie Waals Brabant. Ik ben perfect tweetalig en voel mij goed in ons België-landje.  Ik heb een fijne partner, een leuke en lieve familie en zeer uiteenlopende vrienden die mij allemaal iets bijbrengen in mijn leven. Ik hou van sporten, yoga, natuuruitstappen en geniet evenzeer van een mooie stad, een glas wijn of Belgisch bier en een kleurrijk bord. Ik hou ervan mensen te ontmoeten en te helpen zowel op mentaal als fysisch vlak en buiten de werkuren van Str8Forward kan iedereen terecht voor een coaching gesprek of een wellness massage. Mijn persoonlijke motivatie in het leven is mij te blijven concentreren op de mogelijkheden en oplossingen. Alles is mogelijk voor mij als je er echt achter staat en je de juiste opties geeft. Het is een keuze, een houding. Het woord onmogelijk is geen feit, het is een mening. Onmogelijk is geen verklaring, het is een uitdaging. Onmogelijk is potentieel. Onmogelijk is tijdelijk.

 Waarom Str8Forward?

Na 30 jaar ervaring in zeer uiteenlopende bedrijven en functies, werd het tijd om mijn ervaring te gebruiken in hetgeen ik graag doe.  Doorheen de jaren, heb ik een goede kennis van de arbeidsmarkt en ken ik de hindernissen die zowel bedrijven als werknemers ervaren. Zelf heb ik al vele watertjes moeten door zwemmen en ben ik er telkens in geslaagd om verder te gaan.  De naam “Str8Forward” is dan ook niet voor niets gekozen.  

Wat doe ik graag? Ik hou van contacten, luisteren, begrijpen, motiveren en helpen.  Dit is voor mij de basis van rekrutering, training en coaching.  Bij mij gaat het er telkens om de juiste kandidaat  of freelance te matchen met het juiste bedrijf en andersom vooral gericht op het DNA en niet alleen op de competenties en het takenpakket. Zoals in een koppel moet er net dat kleine verschil zijn dat het koppel gaande houdt en gelukkig maakt. 

Ver weg van opgelegde targets, KPI’s en processen, zet ik mij dagelijks in om een win-win situatie te creëren tussen al de partijen: het bedrijf, de kandidaat en Str8Forward.   

Waarom Katrien?

Ik heb een intuïtieve enthousiaste persoonlijkheid en door mijn coachende houding en vraagstelling begrijp ik snel wat er verwacht wordt.  Hierdoor kan ik de juiste conclusies trekken wat belangrijk is voor een bedrijf en voor een kandidaat. Ik zal nooit een kandidaat voorstellen die ik zelf nooit gesproken of gezien heb en probeer steeds de klant alsook de hiring manager te spreken zodat ik weet wat hun DNA is. Iedereen heeft er baat bij om gelukkig te zijn in zijn werk en met zijn werknemers en collega’s. Een lange termijnvisie is hetgeen waar ik naar streef!  

Als jullie willen werken met een enthousiaste dame, aarzel dan zeker niet om mij te contacteren. ik doe deze job met passie en dat maakt mijn werk zo bijzonder!


Katrien

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x