Katrien

Katrien

"Ik zal nooit iemand voorstellen die ikzelf nooit gesproken of gezien heb. Een persoonlijke kennismaking is een must.”

Aangenaam, ik ben Katrien. Na 30 jaar in uiteenlopende functies besloot ik om mijn carrière in eigen handen te nemen. Ik wou een uitdaging waarin mijn passies de rode draad zijn: kennismaken en connecteren, luisteren en begrijpen, motiveren en stimuleren … Dit vormde de basis voor Str8Forward, mijn eigen rekruteringsbureau met veel expertise, een brede blik en een warm hart. Met een goedgevulde rugzak besloot ik me toe te spitsen op interessante profielen die mij challengen.

Ik wil meer doen dan louter een cv koppelen aan een jobomschrijving. Mijn missie is om het juiste talent te linken met de juiste onderneming. Mijlenver van opgelegde targets of KPI’s, maar vertrekkend vanuit het unieke bedrijfs-DNA. Wat zijn je waarden, welke taal spreek je en wat zijn je drijfveren? Dankzij mijn intuïtieve karakter en gerichte vraagstelling voel ik snel aan wat een onderneming zoekt. Daarna smijt ik mij in de zoektocht naar de kandidaat die alle checkboxes afvinkt. Altijd met veel goesting en gedrevenheid. Love it!

#fiftysomething #impossibleisnothing #familiemens #sportlover #enthousiast #loopbaancoach

COACHING

Heb je twijfels over je huidige job? Heb je nood aan een frisse wind door je loopbaan? Als erkend loopbaancoach help ik je om het roer van je carrière in handen te nemen. Klik hier voor meer informatie over loopbaanbegeleiding.

Effectieve medewerkers, dat wil elke organisatie. Mijn brede ervaring als coach én recruiter zet ik in bij het begeleiden van individuele medewerkers in hun loopbaan. Klik hier voor meer informatie.


Katrien
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x