Arthur

" ik weet hoe het voelt om aan de andere kant van de tafel te zitten"

Wie ben ik?

Ik ben Arthur, een 24-jarige koffieliefhebber wonend in Beauvechain, geboren in Heusden-Zolder en beschouw mezelf als goede tweetalige Belg, pas mal non?

Naast sporten en een gezonde levensstijl, geniet ik in het weekend van een fris pintje onder vrienden of met familie! Het moet niet altijd even serieus zijn. 

Sinds ik als recruiter elke dag mensen kan helpen en impact kan creëren in hun leven, word ik steeds goed gezind wakker. Ik hoop jou te ontmoeten om te luisteren naar wat jij te vertellen hebt!

Waarom Str8Forward?

Na 2 jaar gewerkt te hebben binnen twee verschillende bedrijven, heb ik veel geleerd en heeft mij dit geholpen in mijn persoonlijke - en professionele ontwikkeling. Ik hou van contacten en oplossingen aan te bieden.  Toen de opportuniteit er kwam om te starten bij Str8Forward, heb ik geen moment getwijfeld.  Het plezier om dagelijks te werken waar mensen centraal staan en minder gebaseerd op de hoge druk van te behalen targets, geven mij grote voldoening en de mogelijkheid mij verder te ontplooien in hetgeen ik graag doe. 

Str8Forward is een duo van gepassioneerde personen die een verschillende kijk hebben op de wereld door hun generatieverschil maar perfect bij elkaar passen en elkaar aanvullen.  Persoonlijk ben ik niet gebrand om een groot aantal opdrachten te beheren want dit gaat steeds ten koste van de kwaliteit en daar sta ik op!

Met mijn frisse en jeugdige blik wil ik iets betekenen in de huidige rekruteringswereld.  

Waarom Arthur?

Ik weet hoe het voelt om aan de andere kant van de tafel te zitten. Ook ik heb meerdere keren het hele "rekruteringproces" moeten doorstaan en weet ik hoe moeilijk en soms onaangenaam dit proces kan zijn: weinig feedback, aangeboden vacatures die totaal niet overeenkomen met je wensen, eerste gesprekken waar je blijkbaar vaardigheden hebt die je zelf nooit hebt aangegeven, …  

Dat is de reden dat ik mij dan ook vooral wil focussen op de jonge generatie en pas afgestudeerden.  Ik wil hen begrijpen en begeleiden naar de juiste keuze in hun eerste werkervaring.  Ik wil hen een duidelijk beeld geven van de werkvloer en de verwachtingen en wil ook de bedrijven correcte informatie geven van deze jonge kandidaten. Het is mijn taak om het potentieel in een kandidaat te ontdekken en het bedrijf te overtuigen om een onervaren maar potentiële kandidaat te begeleiden naar een vaste, gelukkige en goede medewerker. 

Dit is waar ik voor ga en sta!

Zo, nu weet je wie ik ben! En jij, wie ben jij?Arthur

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x