Talent Acquisition

Is Talent Acquisition gewoon een ander woord om rekrutering te zeggen? 

Neen, Talent Acquisition is meer dan rekruteren.  Het gaat over potentiële kandidaten vinden die passen in de noden van de toekomst.  Het gaat over vooruitdenken en dus al 2 stappen verder staan dan de huidige situatie. 

Door een gesprek binnen jullie bedrijf met de betrokken partijen en een diepgaand gesprek met het talent, zullen we niet alleen het takenpakket bespreken en de nodige competenties overlopen, maar richten we ons vooral op het DNA van het bedrijf en het talent alsook op de ambitie van de twee partijen.  Dit zal ervoor zorgen dat bij aanwerving het talent perfect overeenstemt aan de noden van het bedrijf en een langdurige relatie kan opbouwen.

Str8forward werkt bewust niet met een databestand en start keer op keer een nieuwe zoektocht naar het juiste talent via de verschillende kanalen.  Wat Str8Forward wel doet is goede kandidaten, die voor een bepaalde reden niet weerhouden werden na 1 of meerdere gesprekken bij onze klanten, spontaan voorstellen aan bedrijven via Talent Connection.

Kan je Talent Acquisition vergelijken met de financiële Renting voor jouw wagen? 

Ja, dat lees je goed. Bij Str8Forward kan je de financiering op maat van je onderneming kiezen.

Vermits wij ons vooral richten tot KMO’s en startups, is het aanwerven van nieuw talent niet weg te denken uit het leven van groeiende bedrijven.  Maar wat doe je als je niet over financiële middelen beschikt om het uit te besteden aan een professionele recruiter of je liever je geld opzijzet voor andere investeringen?

Opdat jij je verder kan toeleggen op jullie activiteiten en de selectie van nieuw talent kan financieren, schuift Str8Forward 3 opties naar voor. 
Talent Acquisition

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x