Reviews

Achter elke getuigenis, schuilt een uniek verhaal!

Van start-ups tot grote KMO's, van starters tot ervaren talenten.

Str8Forward heeft ondertussen tevreden klanten en talenten en we zijn er trots op hun ervaringen met jullie te delen.


format_quote
star
star
star
star
star

Ik waardeer Katrien haar aanpak enorm. Het begint met persoonlijke, doelgerichte en aantrekkelijke communicatie. Duidelijkheid doorheen het recruit-process, waardoor op elk moment de nodige info is gegeven. Van begin tot einde aangemaam, kortom: ik kan Str8forward absoluut aanraden!

Bettina

format_quote
star
star
star
star
star

“Ben je op zoek naar een echte partner voor je search naar een job of een nieuwe medewerker? Dan ben je bij Katrien en Arthur aan het goede adres. Ze luisteren naar je verhaal, en kunnen snel en goed aanvoelen wie/wat bij jou past. To the point, fijnvoelend, persoonlijk, integer en zeer nauwgezet. Hun gedrevenheid en engagement zijn one of a kind."

Helen - L&L

format_quote
star
star
star
star
star

"Uiterst professioneel bureau op alle fronten (eerste contact, opvolging, transparantie, ...) In een notendop: geweldig!"

Vincent

format_quote
star
star
star
star
star

"Moeder en zoon, een duo met een plan en een duidelijke visie. Een aangename samenwerking van het begin tot bij het einde. Open en transparant. De ideale mix tussen professionaliteit en menselijkheid. Wij waren op zoek naar een specifiek profiel om onze start up te versterken. In slechts enkele weken tijd vond Arthur het exacte profiel dat we zochten, maar vooral een persoon die klikt met onze waarden en manier van werken. Sterk werk! Zeer tevreden van deze samenwerking."

Luïs - Curv

format_quote
star
star
star
star
star

"Katrien en Arthur van Str8foward hebben ons initieel gecontacteerd via LinkedIn. Al snel hierna werd de eerste call gehouden. Dit was een aangenaam eerste gesprek, waarin ze ons nauwkeurig wisten te profileren om ons daarna te matchen met de juiste vacature. Katrien en Arthur handelden op een aangename, professionele wijze en op een week tijd was er al een eerste rendez-vous ingepland. Na elke stap in het sollicitatieproces was er een feedbackgesprek met Str8forward. Deze feedback was altijd zeer behulpzaam en relevant. Vandaag zijn we werkzaam bij het bedrijf Actito door de hulp van Str8forward. Hiervoor zijn we enorm dankbaar. Voor ons was Str8forward het eerste recruitingskantoor en dankzij hen ook onze eerste job gevonden. Gewoon TOP! "

Maximiliaan & Lionel

format_quote
star
star
star
star
star

"Bij het rekruteren van mijn eerste werknemer was ik op zoek naar een professionele partner die me doorheen het proces kon begeleiden, en wat ben ik blij dat ik hiervoor bij Katrien en Arthur van Str8Forward terechtgekomen ben. Ze zijn vriendelijk, behulpzaam en hebben altijd het beste voor met hun klant. Een absolute aanrader!"

Cedric - Virtual Property Partners

Reviews
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x