Onze procedure

Onze procedure

Wil je jouw team uitbreiden met een vaste, ambitieuze collega? Nieuwe medewerkers aanwerven die 100% passen bij je bedrijf?

Selectiekantoor Str8Forward zoekt, scant en richt de radar op de juiste profielen. Dat doen we met oprechte interesse, een open blik, bakken mensenkennis en op maat van jouw onderneming. Zo tillen we jouw bedrijf naar een hoger niveau. Wil je enkel ondersteuning bij de eerste stappen van de rekrutering? Liever een werving en selectie van A tot Z? Alles kan!


1 | Luisteren & begrijpen

Een hr-manager, business analyst of een performance marketeer? Een enthousiaste starter of een rugzak vol ervaring? Tijdens een uitgebreide intake bepalen we samen het perfecte profiel. Maar we willen ook precies weten waar je nieuwe collega terechtkomt. We duiken in je bedrijfscultuur, waarden en werkomgeving. Zo begrijpen we exact welke gedreven medewerkers jij zoekt.


2 | Schrijven & uitzenden

Na het kennismakingsgesprek kruipen wij in onze pen om een wervende vacature te schrijven. Van de nodige skills tot de core values van je bedrijf: alle essentiële elementen komen aan bod. We stemmen onze schrijfstijl naadloos af op het gezochte profiel en sturen de vacaturetekst de wijde wereld in. Ons netwerk, online advertenties, direct search … We zetten alle kanalen in om de geschikte medewerker te zoeken én vinden.


3 | Selecteren & introduceren

Wanneer de eerste sollicitaties binnenstromen, gaat Str8Forward meteen over tot actie. Na een eerste telefoontje en een persoonlijk (online of offline) interview maken we een selectie van de sterkste kandidaten. We stellen ze aan je voor met een overzichtelijke profielbeschrijving: van hun competenties, over hun ervaring, tot hun ambities.


4 | Aftoetsen & evalueren (optioneel)

Als toekomstige werkgever weet je graag wat voor vlees je in de kuip hebt. Terecht! Daarom nemen we iedere kandidaat grondig onder de loep. Hun referenties worden nagetrokken. Wil je graag een specifieke test of evaluatie? Een salesgesprek of een assessment? Wij regelen alles van A tot Z en bezorgen je een bondig verslag.


5 | Onderhandelen & ondertekenen

De knoop doorgehakt? Klaar om je team te versterken? Super! Wij helpen je graag om de aanwervingsprocedure succesvol af te ronden. Jij bepaalt of je de onderhandelingen zelf voert, of dit uit handen geeft aan ons. Na de ondertekening van het contract is het tijd om samen te klinken op je nieuwe collega. Cheers!


6 | Opstarten & opvolgen

Dan is het aftellen naar de eerste werkdag van je nieuwe medewerker. Wij staan paraat om de kandidaat te begeleiden in zijn eventuele opzegperiode. We leiden alles mee in goede banen, zodat hij of zij de vorige job tot een mooi, professioneel einde kan brengen. En ook na de onboarding van je kersverse teamlid, houden we de vinger aan de pols. Om iedereen van een vlotte samenwerking te verzekeren, checken we regelmatig in bij de kandidaat en zijn leidinggevende.


Werving en selectie uitbesteden? Start hier!


Onze procedure
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x