Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding

Wil jij het roer van je carrière in handen nemen?

Durf te springen!

Een coachtraject op maat, volledig aangepast op jouw coach behoefte.  Twijfels wegnemen, stoppen met uitstelgedrag, over gaan tot actie: durf te kiezen en kies voor een loopbaan die bij jou past!

Succesvol solliciteren

Je weet wat je wilt, alleen nog die baan binnen slepen.  Ik help je met het opmaken van een professioneel CV en bereid je voor zodat je zelfverzekerd dat sollicitatiegesprek in gaat.

Personal branding

Jezelf verkopen op die manier dat jij je er goed bij voelt.  Hoe zet ik mezelf goed op de kaart online én offline? Wat vertel je over jezelf, hoe presenteer ik mezelf in een elevator pitch?  Hoe neem ik deel aan een netwerk?  Hoe gebruik ik LinkedIn?


Mijn werkwijze 

Persoonlijk & resultaatgericht

Jezelf voelen in jouw talenten en kracht.  Dat staat centraal in elk coachtraject.  Je bent uniek, dus jouw coachtraject ook.  Gaandeweg het traject kijken we samen naar jouw behoeften.  De voor jou gemaakte werkopdrachten doe je waar en wanneer het jou uitkomt.

Online of offline

Coaching gesprekken vinden meer en meer online plaats en dat werkt goed.  Heb jij liever een face-to-face gesprek, geen probleem.  Dan spreken we af!

Klassiek coachmodel

Ik werk volgens het klassieke (loopbaan) coachmodel waarbij de vragen staan: “Wie ben ik?” “Wat kan ik?”, “Wat wil ik?” en daar voeg ik een praktische aan toe: “Hoe bereik ik dat?” Dit vormt de basis in elk coachgesprek.


Voor wie? 

Particulieren

Hoe weet je of je een coaching wilt starten?

Elk coachtraject start met een vrijblijvend telefonisch of online kennismakingsgesprek.  We bespreken jouw coachvraag waarna ik kan vertellen hoe ik jou kan helpen. 

Hoelang duurt een coachtraject?

Gemiddeld zijn 4 gesprekken voldoende voor een loopbaancoachtraject maar soms meer voor een privé coaching. De gesprekken zelf duren ongeveer 1 uur maar soms ook wel langer. Dit is prima!

Wat kost het?

Een loopbaancoachtraject kan betaald worden met loopbaancheques.  https://www.vdab.be/loopbaancheques Je betaalt 40€ voor 4 uur coaching gesprekken.  Dit geldt voor zelfstandigen en bedienden, ook tijdens een opzegperiode na ontslag.

Als je niet in aanmerking komt voor loopbaancheques, dan betaal je een vast marktconform uurtarief. Aarzel niet mij te contacteren. 

Voor werkgevers

Waarom coaching?

Effectieve medewerkers, dat wil elke organisatie. Mijn brede ervaring als coach en recruiter zet ik in bij het begeleiden van individuele medewerkers in hun loopbaan. 

Begeleiden van individuele medewerkers

Coaching ter ondersteuning van loopbaanplanning, competentieontwikkeling, mobiliteit, ontslag.

Adviseren en begeleiden van managers bij het verbeteren van:

  • Medewerkersbetrokkenheid: duidelijkheid krijgen waarom het verzuim of verloop van medewerkers hoog is. Concrete handvaten geven om dit te verbeteren.
  • Interne mobiliteit: het inzichtelijk maken van carrière paden binnen de organisatie.  Een snelle groei, een reorganisatie of een fusie kan zorgen voor onduidelijke interne loopbaanmogelijkheden. Interne mobiliteit houdt de kennis in de organisatie.


Over mij

Aangenaam, ik ben Katrien.  Na 30 jaar besloot ik mijn carrière in eigen handen te nemen.  Ik wou een uitdaging waarin mijn passies de rode draad zijn: kennismaken en connecteren, luisteren en begrijpen, motiveren en stimuleren.  Dit vormde de basis voor Str8Forward, mijn eigen rekruteringsbureau met veel expertise, een brede blik en een warm hart.

Vaak voelde ik in een kennismakingsgesprek voor een rekrutering dat het niet altijd even duidelijk is voor iedereen in welk plaatje hij/zij zich nu het best past. Vele personen pinnen zich vast aan bepaalde functies maar staan niet stil bij hun talenten.

Dat is nu net waar het om gaat als je gelukkig in je job wilt zijn!

Ik hou ervan je te helpen duidelijkheid te geven wat bij je past en blij te zijn in en met je werk. Dit kan in beide landstalen Nederlands en Frans. 

Aarzel zeker niet mij te contacteren op 0486/864041 of via katrien@str8forward.be

Ik kijk er alvast naar uit om kennis te maken met je!

Warme groet,

Katrien

#fiftysomething #impossibleisnothing #natuurmens #sportlover #enthousiast


Loopbaanbegeleiding

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x